ابوالوفا محـمد بن یحیی بن اسماعیل بن عباس بوزجانی خراسانی، یکی از مفاخر عـلمی ایران و متـولد 328 هـجری قـمری که در سوم رجب سال 388 هجری قـمری درگـذشته است. وی اهـل بوژگـان که در هـجده کیلومتری شرق شهـر تربـت جام قرار داد. ابوالوفا برای اولین بار در تهـیه جداول سینوس و کسینوس و شعـاع دایره، عـدد واحـدی را به کار برد و به این وسیله توانست در تکـمیل جداول مثـلثاتی اقدام کند و اولین بار نسبت ظل معـکوس زاویه به قـطر ظل زاویه را که جـیب زاویه به شعـاع دایره بود کشف کرد. این نسبت مثـلثاتی را که امروزه به نام سکانت می خوانند و " کـپرنیک " این نسبت را به نام خود مشهـور کرده است.
منطقه خلیج فارس در حدود 130 جزیره بزرگ و کوچک دارد که جزایر شمالی آن که همگی در مالکیت و حاکمیت ایران هستند کموبیش مسکونی و آباد میباشند در حالیکه جزایر جنوب و شمال غرب که متعلق به کشورهای عربیاند غالباً مرجانی و سنگی و غیر مسکونی میباشند. بزرگترین جزیره خلیج فارس «قشم» است که 115 کیلومتر طول و بین 35-10 کیلومتر عرض دارد. پس از قشم به ترتیب جزایر بوبیان (کویت) و بحرین بزرگترین جزایر منطقه هستند. جزایری مانند هرمز، قشم، خارک، کیش، بحرین و فیلکه (کویتی) دارای سوابق دیرینه تاریخی و یا تجاری هستد. مهمترین جزایر ایران عبارتند از:
بر اساس تحقیقات، مغز کودکانی که مواد گیاهی را به حیوانی ترجیح می دهند سریعتر از بقیه کودکان رشد می کند و دائما به کسب اطلاعات تازه تمایل دارد.
به گفته دانشمندان افراد گیاه خوار از کودکی با هوشتر از بقیه هستند .
محققان انگلیسی پس از 10 سال تحقیق متوجه شده اند که برخی از انسان ها از کودکی تمایل بیشتری به خوردن موادگیاهی دارند و ترجیح می دهند مواد حیوانی نخورند.
بر اساس تحقیقات ِ، مغز کودکانی که مواد گیاهی را به حیوانی ترجیح می دهند سریعتر از بقیه کودکان رشد می کند و دائما به کسب اطلاعات تازه تمایل دارند.
به گفته آنها بیشتر افرادی که ضریب هوشی بالا دارند تمایل زیادی به گیاه خواری و خام خواری دارند .
ترکیب خاکی کاکتوسها، باید شنی رسی و درصد بیشتری از شن یا سنگریزه باشد. کاکتوسها آبیاری منظم و با فواصل بیش از گیاهان معمول نیاز دارند و بسته به سرعت رشد و فصل، تعداد و فواصل آبیاری تنظیم میشود. کاکتوسها در مناطق
از میان مجموعه مقاله های اینشتین مقاله ای که او در سال 1905 عرضه کرد، اثر مهمی در پیشرفت علم داشته است. در آن مقاله پدیده فوتوالکتریک را شرح می دهد و با استفاده از نظریه کوانتوم پلانک نظریه فوتونی نور را بیان می کند. بر طبق این نظریه نور مانند انرژی های دیگر حالت کوانتومی دارد. کوانتوم نور را که فوتون می نامیم مقدار مشخص انرژی است که اندازه آن، E، از رابطهhv = Eبه دست می آید که v بسامد موج و h ثابت پلانک است. بنابر این نظریه هر چه بسامد نور بیشتر یا طول موج آن کمتر باشد، انرژی فوتون بیشتر است. چنانچه این فوتون ها در مسیر حرکت خود به الکترون هایی برخورد کنند، جذب الکترون می شوند و انرژی الکترون را بالا می برند و در نتیجه الکترون می تواند از میدانی که در آن قرار گرفته است، آزاد و خارج شود. اینشتین به